פודינג צ'יה

ערך תזונתי למנה:

  • קלוריות: 190
  • שומן: 11.4 גר'
  • חלבון: 6.5 גר'
  • פחמימה: 16.35 גר'
קלוריות: 190
שומן: 11.4 גר'
חלבון: 6.5 גר'
פחמימה: 16.35 גר'

מצרכים:

  • 1 כוס חלב 3% או משקה סויה
  • 1 כוס מים
  • 6 כפות זרעי צ'יה
  • 4 כפיות חמוציות ללא תוספת סוכר או כוס פירות יער או בננה קטנה חתוכה
  • 12 שקדים טבעיים קצוצים או 6 חצאי אגוזי מלך קצוצים

ערך תזונתי למנה:

קלוריות: 190
שומן: 11.4 גר'
חלבון: 6.5 גר'
פחמימה: 16.35 גר'
אופן ההכנה:
  • מערבבים היטב את הצ'יה, החלב/משקה הסויה, המים והשקדים/אגוזים בצנצנת או בקערה עם מכסה אטום.
  • מומלץ ראשית לערבב עם מזלג – לדאוג שלא נוצרים גושים בתחתית הצנצנת.
  • סוגרים היטב את הכלי ומשקשקים עד שהתערובת אחידה.
  • מחלקים את הפודינג ל-4 צנצנות אישיות.
  • מכניסים למקרר למשך הלילה (או לפחות למשך 3 שעות) – ככל שיהיה יותר במקרר, כך יהיה סמיך יותר.
  • מוציאים מהמקרר ומוסיפים את הפירות – חמוציות / פירות היער.

Powered by - Wemake