סלט ניסואז

ערך תזונתי למנה:

  • קלוריות: 317
  • שומן: 10.2 גר'
  • חלבון: 22.5 גר'
  • פחמימה: 24.35 גר'
קלוריות: 317
שומן: 10.2 גר'
חלבון: 22.5 גר'
פחמימה: 24.35 גר'

מצרכים:

  •  חסה ערבית
  • 2 תפוחי אדמה, קטנים
  • 2 עגבניות
  • 8 זיתים שחורים, ללא גלעין
  • 2 ביצים קשות
  • 4 כפות טונה במים

לרוטב:

  • 1 כפית שמן זית
  • מיץ מ-1/2 לימון (או יותר לפי הטעם)
  • 1 כפית חרדל
  • 1 ו-1/2 שיני שום, קלופות
  • 1/2 כפית מלח
  • פלפל שחור לפי הטעם

ערך תזונתי למנה:

קלוריות: 317
שומן: 10.2 גר'
חלבון: 22.5 גר'
פחמימה: 24.35 גר'
אופן ההכנה:
  • מבשלים את תפוחי האדמה בקליפתם עד התרככות, במשך כ-25 דקות, מקררים ומקלפים את הקליפה. חותכים לקוביות ושמים בקערה.
  • חותכים ביצים קשות פרוסה לרוחבה ומוסיפים לקערה.
  • מוסיפים 4 כפות טונה במים.
  • חותכים עגבניות וחסה גס, חוצים את הזיתים לשני חצאים ומוסיפים לקערה.
  • בצנצנת שנסגרת היטב משקשקים חזק את כל מצרכי הרוטב ושופכים על הסלט.
  • עשיר בחלבון

Powered by - Wemake