ערך תזונתי למנה:
-
קלוריות:
317
-
שומן:
10.2 גר'
-
חלבון:
22.5 גר'
-
פחמימה:
24.35 גר'
קלוריות:
317
|
שומן:
10.2 גר'
|
חלבון:
22.5 גר'
|
פחמימה:
24.35 גר'
|
מצרכים:
- חסה ערבית
- 2 תפוחי אדמה, קטנים
- 2 עגבניות
- 8 זיתים שחורים, ללא גלעין
- 2 ביצים קשות
- 4 כפות טונה במים
לרוטב:
- 1 כפית שמן זית
- מיץ מ-1/2 לימון (או יותר לפי הטעם)
- 1 כפית חרדל
- 1 ו-1/2 שיני שום, קלופות
- 1/2 כפית מלח
- פלפל שחור לפי הטעם
ערך תזונתי למנה:
קלוריות:
317
|
שומן:
10.2 גר'
|
חלבון:
22.5 גר'
|
פחמימה:
24.35 גר'
|
אופן ההכנה:
- מבשלים את תפוחי האדמה בקליפתם עד התרככות, במשך כ-25 דקות, מקררים ומקלפים את הקליפה. חותכים לקוביות ושמים בקערה.
- חותכים ביצים קשות פרוסה לרוחבה ומוסיפים לקערה.
- מוסיפים 4 כפות טונה במים.
- חותכים עגבניות וחסה גס, חוצים את הזיתים לשני חצאים ומוסיפים לקערה.
- בצנצנת שנסגרת היטב משקשקים חזק את כל מצרכי הרוטב ושופכים על הסלט.