פשטידת בצל

ערך תזונתי למנה:

  • קלוריות: 102
  • שומן: 5 גר'
  • חלבון: 9 גר'
  • פחמימה: 4.5 גר'
קלוריות: 102
שומן: 5 גר'
חלבון: 9 גר'
פחמימה: 4.5 גר'

מצרכים:

  • 4 בצלים סגולים, חתוכים לרצועות דקות או קוביות
  • 4  ביצים
  • 1 כף שמן קנולה
  • 1 כף שמן זית
  • 1 גביע גבינת קוטג'
  • 1  גביע גבינה לבנה 5%
  • 100 גרם גבינה בולגרית 5%

ערך תזונתי למנה:

קלוריות: 102
שומן: 5 גר'
חלבון: 9 גר'
פחמימה: 4.5 גר'
אופן ההכנה:
  • מחממים את השמן בסיר ומטגנים את הבצל עד הזהבה קלה.
  • מורידים מהאש, מקררים מעט ומוסיפים את שאר המצרכים – הביצים, הגבינות והתבלינים.
  • מערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
  • מניחים את הבלילה ב-12 תבניות מאפינס עם מנג’טים.
  • אופים ב-180 מעלות למשך 30-40 דקות (עד להזהבה).

Powered by - Wemake