- מערבבים בקערה אבוקדו, עגבנייה קצוצה וביצה קשה מעוכה.
- מתבלים עם לימון, מלח ופלפל לפי הטעם.
- מורחים את כף הגבינה על הטורטייה ומעל מניחים את סלט האבוקדו.
- משטחים בעיקר במרכז הטורטייה.
- מגלגלים את הטורטייה לרול ומגישים כמו בצילום או שחוצים לשניים.
ערך תזונתי למנה:
קלוריות:
334
|
שומן:
15.4 גר
|
חלבון:
21.6 גר
|
פחמימה:
23.5
|
ערך תזונתי למנה:
קלוריות:
334
|
שומן:
15.4 גר
|
חלבון:
21.6 גר
|
פחמימה:
23.5
|
Powered by - Wemake