- מערבבים בקערה אבוקדו, עגבנייה קצוצה וביצה קשה מעוכה.
- מתבלים עם לימון, מלח ופלפל לפי הטעם.
- מורחים את כף הגבינה על הטורטייה ומעל מניחים את סלט האבוקדו.
- משטחים בעיקר במרכז הטורטייה.
- מגלגלים את הטורטייה לרול ומגישים כמו בצילום או שחוצים לשניים.
![_NIM3087](https://www.sher-fitness.co.il/wp-content/uploads/2018/08/NIM3087-2546x460.jpg)
![_NIM3087](https://www.sher-fitness.co.il/wp-content/uploads/2018/08/NIM3087-768x200.jpg)
![_NIM3087](https://www.sher-fitness.co.il/wp-content/uploads/2018/08/NIM3087-500x200.jpg)
ערך תזונתי למנה:
קלוריות:
334
|
שומן:
15.4 גר
|
חלבון:
21.6 גר
|
פחמימה:
23.5
|
ערך תזונתי למנה:
קלוריות:
334
|
שומן:
15.4 גר
|
חלבון:
21.6 גר
|
פחמימה:
23.5
|
Powered by - Wemake