קציצות ירק

ערך תזונתי למנה:

  • קלוריות: 36
  • שומן: 1.3 גר'
  • חלבון: 1.4 גר'
  • פחמימה: 4.6 גר'
קלוריות: 36
שומן: 1.3 גר'
חלבון: 1.4 גר'
פחמימה: 4.6 גר'

מצרכים:

  • 1 קישוא גדול, מגורד
  • 1 גזר גדול, מגורד
  • 1 בצל בינוני, מגורד
  • 1 שן שום, כתושה
  • 1/3 כוס פטרוזיליה, קצוצה
  • 1 ביצה L
  • 1 כף שמן זית
  • 3 כפות קוואקר דק
  • 2 כפות פירורי לחם
  • 1 כפית שטוחה מלח

ערך תזונתי למנה:

קלוריות: 36
שומן: 1.3 גר'
חלבון: 1.4 גר'
פחמימה: 4.6 גר'
אופן ההכנה:
  • מערבבים את כל החומרים (פרט לשמן) בקערה לקבלת תערובת אחידה, מניחים להתגבשות במשך 5 דקות.
  • מחממים תנור ל-180 מעלות, מרפדים תבנית בנייר אפיה ומשמנים בהתזה קלה של ספריי שמן.
  • יוצרים קציצות עם הידיים תוך כדי סחיטת הנוזלים ומניחים על נייר האפייה המשומן.
  • מברישים קלות את הקציצות עם 1 כף שמן זית ואופים למשך 30 דקות.
  • הופכים את הקציצות לצד השני ומשאירים עוד 10-15 דקות להזהבה.

Powered by - Wemake